image

Vitalux, kompania e realizimit të shumë projekteve të mëdha
të ndriçimit në Shqipëri, vjen me super oferta!

• Çdo ndriçues e përfitoni deri në 70% ulje!
Inovacion dhe cilësi në çdo produkt të ofruar
Markat më të njohura botërore në fushën e ndriçimit


image

Kliko këtu për të parë më shumë produkte në ofertë

Facebook Shop

Produktet tona mund t’i blini online
Posta falas në të gjithë Shqipërinë

 Keni pyetje për një produkt apo për projektin tuaj?
Na kontaktoni në 0676000088.

Klientët na kane besuar projektet e tyre prej vitesh


image
Shiko Projektet

Ju ftojmë të ndriçojmë së bashku festat e fundvitit!
        

image

 icon    icon    icon

Rruga Barrikadave, përballë shkollës Sami Frashëri

   www.vitalux.al

 +355 67 60 00 088
 [email protected]

Copyright © 2020 Vitalux, All rights reserved.