Blender me Vakum MultiFresh
Delimano Multifresh sjell revolucionin në grirje. Ajo është një pajisje me funksion vakumi dhe mbrojtje proteinash dhe shumë më shumë! MultiFresh mund të përdoret gjithashtu si një makineri vakumi, e përshtatshme për shumicën e qeseve me vakum dhe kontejnerëve në treg.
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta: 7,990 Lekë
Më shumë >>
Një revolucion në përzjerje
Pajisja bazë dhe aksesorët e Multifresh kanë 6 funksione në një pajisje të vetme.
Përzien, vakumon dhe përzien, vakumon, përzien edhe lëngjet e ngrohta, copëton dhe pulson, duke ju dhënë fuqi të pakrahasueshme dhe kontroll të lehtë për t’u përdorur.
1.
Pajisja bazë
2.
Gota për përzjerje
3.
Pjesa e vakumit
4.
Gota 200 ml me thikën dyshe
5.
Gota e madhe
Më shumë >>

Lahet dhe pastrohet lehtë
MultiFresh është një pajisje me funksion vakumi dhe mbrojtje proteinash e cila pastrohet lehtësisht!
Të gjitha pjesët mund të lahen lehtësisht në lavastovilje. Keshtu që gjithçka do të pastrohet plotësisht dhe gati për t’u ripërdorur.
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta: 7,990 Lekë
Porosit tani >>