image

– Do të dëshironit të jetonit në mjedise të rehatshme, për ngrohjen apo ftohjen e të cilave do të konsumonit pak para?

– Do të dëshironit të kishit pak probleme shëndetësore, të lidhura këto me mjedise, ku diferencat e temperaturave janë mjaft të vogla, për shkak të termoizolimit?

– Sa kushton mungesa e këtyre kushteve, duke përfshrirë dëmet shëndetësore dhe kostot për kurimin e tyre, dhe kjo, nganjëherë dhe gjatë të gjithë jetës? A ja keni bërë vetes këto pyetje, se sa mund të jetë kosto e tyre?

– A do t’ju vinte keq që për termoizolim të sakrifikonit sipërfaqe të kushtueshme? Sa kushtojnë ato?

Ne mund t’i arrijmë të gjitha këto ambicje, dhe pa zënë aspak volume apo sipërfaqe, duke termoizoluar, si brenda, ashtu dhe jashtë.

Njëkohësisht mund të analizojmë dhe gjendjen termike të mjediseve tuaja.

Kostot? Ato vetëshlyhen në kohë.

+35% efikasitet termik i garantuar i godinës.

Vetëm me 1.5 mm shtesë termo-izoluese.

Ne ju prezantojmë 2 produkte inovative
Teknologji të reja, Risi botërore!
Aero-THERM
dhe
ThermoShield
Me prova shkencore
image
Matjet tona me kamera nxehtësie tregojnë gjendjen aktuale të mjediseve dhe atë të pritshme në verë apo dimër.
Ato mundësojnë matjen dhe kontrollin e humbjeve termike në banesë
apo dhe rreziqet e lindjes dhe zhvillimit të myqeve.
Shikojini në veprim
Video
Video ilustruese e matjeve
image
Si funksionon ?
AeroTherm absorbon shpejt nxehtësine rrezatuese dhe ngroh sipërfaqen e murit.

Pas kësaj, çdo ngrohtësi tjetër reflektohet menjëherë brenda dhomës. Ul praninë e urave termike, minimizon mundlësinë e lindjes dhe zhvillimit të myqeve.

Disa nga përdorimet e Aerotherm
image
Mure
AERO-THERM® është një stuko shtesë, që mund të aplikohet në mure,tavane…
Më shumë
image
Dysheme
AERO-THERM® dysheme parandalon ftohjen e dyshemesë duke krijuar …
Më shumë
image
Industri
AERO-THERM® përmirëson koston e energjisë së pajisjeve..
Më shumë
Kemi lajme të mira
Kredi pa interes
Për produktet e veta termoizoluese, Recycling Group në bashkëpunim me Fondin Besa, ofron kredi pa interes deri në 20% ulje për investime në energjitë e rinovueshme.

Për më shumë mund të lidheni me Recycling Group
ose Tel: 0684020420 (Fondi Besa)

image
Për një shtëpi të ngrohtë dhe pa myk
image
Myku është gjallesë me ndikim të drejtëpërdrejtë e të shumanshëm në shëndetin tonë

– Keni shfaqe të mykut dhe jeni të shqetësuar për shëndetin tuaj dhe të afërmve tuaj?
– Humbisni shumë energji dhe mjedisi ftohet shpejt sapo të fikni kondicionerin?

Arsyeja është e thjeshtë, mungon termoizolimi i banesës tuaj, si jashtë, ashtu dhe brenda.
Me Aero-therm do të keni mundësi jo vetëm shmangien e rrezikut të lindjes së myqeve, por dhe minimizimin e humbjeve termike, dhe kjo pa zëne volume aq të nevojshme dhe të shtrenjta.

image

Edhe në Kosovë
Tani Recyclin Group kooperon me Termo Kosova me qendër në Prishtinë duke ofruar dhe bojra termike, grafiato termike dhe astare Thermoshield, si dhe produkte të tjera termike në nanoteknologji.

picture Video ilustruese
Video të tjera
Mënyra e aplikimit
video
TERMOIZOLIMI I MUREVE
Mënyra e aplikimit
play SHIKOJENI
video
TERMOIZOLIMI I DYSHEMEVE
Mënyra e aplikimit
play SHIKOJENI
video
TERMOIZOLIMI I TARACAVE
Pamja Infrared
play SHIKOJENI
video
TERMOIZOLIMI I TARACAVE
Krahasimi i temperaturave
play SHIKOJENI