Mbërritën!
modelet tuaja të preferuara
janë ne dyqan
Na vizitoni në dyqanin tonë dhe përfitoni
oferta speciale!
Modelet më të preferuara
image
Florida Pionier
Made in Germany
Case Stainless steel gold plated 5 micron (316L) Dimension Size approx. 44mm without crown Movement Automatic with 35 Jewels Calendar Date, day & month Lens Sapphire coated Index Dial 12 Diamonds..
€750.00 €239.00
Më shumë info
image
Miami Pionier
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.46 mm pa koronën Lëvizja Automatike me 35 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-flutur Rripi Rrip…
€699.00 €229.00
Më shumë info
image
Chicago Pionier
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm Lëvizja Automatike me 35 gurë Xhami Xham special me…
€699.00 €229.00
Më shumë info
image
Casablanca Theorema
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-mbërthyese Rripi Stainless Steel…
€1,489.00 €329.00
Më shumë info
image
San Francisco Theorema
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 20 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-tradicionale Rripi Rrip 100%…
€749.00 €229.00
Më shumë info
image
Damascus Theorema
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Të vecanta Me 10 Diamant me madhësi 1-1.1mm Lëvizja Automatike me 35 gurë Xhami Xham special me…
€ 579.00 €219.00
Më shumë info
image
Paris Theorema
Made in Germany
Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel – 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Automatike me 21 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-flutur Rripi Rrip 100%…
€599.00 €219.00
Më shumë info
image
Barcelona Pionier
Made in Germany
Stainless steel 5 mikron (316L) Dimension Madhësia përafërsisht. 50mm pa kurorë Lëvizja Automatike me 20 gurë Xhami Përpunuar me Safir Unaza e sipërme Dizajn me vidhosje Lloji i treguesit Numra…
€675.00 €219.00
Më shumë info
picture
EJANI DHE NA VIZITONI NË DYQANIN TONË NË BLLOK!
OFERTA SPECIALE
Shiko Hartën
picture
BLINI ME KËSTE MUJORE DHE INTERES ZERO
Mënyrat e blerjes