Bli 1 dhe merr 2

Bli 1 dhe merr 2
Bli tani një nga produktet e zgjedhura dhe ne ju dhurojmë edhe një tjetër krejtësisht falas. Porosit tani edhe mos humb asnjë sekondë më shumë sepse gjërat e mira në jetë numërohen 2 herë ndaj dhe ne me çdo blerje që do bëni ju dhurojmë një tjetër falas!
Bli 1 produkt dhe merr një tjetër FALAS
Nxitoni sepse sasitë janë të limituara!
Zbulo ofertat >>
Super Oferta për klientët Club5

Shtresë Aloe Vera Orthocell
1+1
11,990 Lekë
Më shumë

Jastëk Siena Anatomik
2 copë
3,990 Lekë
Më shumë

Jastëk Klasik Siena V3
2 copë
3,990 Lekë
Më shumë

Tigan për skuqje FiveStar
1+1
2,990 Lekë
Më shumë

Tenxhere FiveStar Legend
1+1
2,990 Lekë
Më shumë

Tavë rrumbullake FiveStar
1+1
4,490 Lekë
Më shumë

Dyshek Aloe Vera
-15%
26,990 Lekë
22,940 Lekë
Më shumë

Hekur Supreme Rovus
-60%
10,990 Lekë
4,390 Lekë
Më shumë