Uljet e Nxehta
Bashkë me Gushtin ikën edhe vapa
Ikin ditët e nxheta, por jo uljet në Top Shop! 4 ditë ekskluzive deri në 80% ulje. Mbani mend datat 28-31 Gusht. Vapa ikën, por uljet deri në 80% do të rrinë dhe pakëz! Mos i humbisni. Mirupafshin vapë!
Ulje deri në 80%. Sasi e limituar!
Ofertat janë të vlefshme vetëm në: 28, 29, 30 dhe 31 Gusht!
Zbulo Ofertat e nxehta >>