Zhbllokoni tubat brënda pak sekondave
A e mbani mend herën e fundit që një tub në shtëpinë tuaj u bllokua? Zakonisht ndodh në kohën më të papërshtatshme – kur jeni me nxitim ose thjesht nuk keni mjete për t’u marrë me të. Por me zhbllokuesin Rovus Drain Blitz ju jeni gjithmonë të përgatitur për këtë lloj situatash. Kjo ju ndihmon të zhbllokoni tubat shpejt dhe me efikasitet..
Çmimi: 4,990 Lekë
Më shumë >>
Një zgjidhje e thjeshtë për çdo tub të bllokuar
Paketa përfshin 3 koka të këmbyeshme që përshtaten në tërësi në çdo lloj pilete ose lavamiani dhe për të gjitha llojet e papastërtive që shkaktojnë bllokime.
Zhbllokoni lavamanët me lehtësi nga mbetjet e ushqimit dhe yndyrat në kuzhinë.

Dushet dhe vaskat shpesh bllokohen nga flokët. Zhbllokuesi Rovus është një zgjidhje e shpejtë.
Zhbllokuesi Rovus është i përshtatshëm edhe për kullimet në dysheme të cilat mund të jenë të vështira për t’u arritur.

Njëra nga kokat gjithashtu është e dizenjuar në mënyrë të veçantë për tu përdorur edhe për zhbllokimin e WC.
Punon gjithashtu si pompë ajri
Për më tepër, Rovus Drain Blitz përmban edhe një pompë ajri e cila vjen në 2 madhësi. Mund të përdoret për fryrjen e gomave të biçikletave, topave ose kolltukëve të vegjël me ajër. Kjo e bën zhbllokuesin Rovus një asistent vërtetë të gjithëanshëm për çdo familje.
Porosit tani >>