Multicooker & Air fryer, 2ne 1
Multicooker & Air fryer, 2 në 1
Teknologjia më e re, multicooker dhe fritezë me ajër – 2 pajisjet më të preferuara në kuzhinat Shqiptare. Tani mund të gatuani shëndetshëm dhe të kurseni kohë. Me një kapacitet prej 6 litra, ju do të gatuani për të gjithë familjen.
Kurseni hapësirë në kuzhinë dhe krijoni një shumëllojshmëri pjatash, të kripura dhe të ëmbël, me më pak kohë, më pak yndyrë dhe më shumë aromë dhe vlera ushqyes
Çmimi normal: 24,990 lekë
Oferta Club5: 19,990 Lekë
Më shumë >>
Një pajisje e gjithëanshme
Nuk keni nevojë për një furrë të veçantë, tigan, tenxhere me presion, tenxhere me presion të ngadaltë – pajisja e re për skuqje me ajër të nxehtë dhe multicooker me presion i bën të gjitha. Me një kapacitet prej 6 litrash multicooker mund të përdoret për të prodhuar ushqim për një ose të gjithë familjen, të gjitha me prekjen e një butoni dhe me fuqi 1500 W.
Më shumë >>

Multicooker & Air fryer, 2ne 1
Rezultate më të shëndetshme, më të shpejta
Përdorni fuqinë e gatimit me presion të lartë për të gatuar ushqimin tuaj më shpejt dhe për të ruajtur të gjitha shijet dhe vlerat ushqyese. Ulni kohën e gatimit për goulash, gjellera te ndryshme, supa dhe salca, duke marrë të njëjtën shije dhe butësi të shkëlqyeshme në më pak se gjysmën e kohës.
Më shumë >>

Multicooker & Air fryer, 2ne 1
Seti përfshin:
1.
Pajisjen bazë
2.
Kapakun Air fryer
3.
Kapakun e presionit
4.
Koshin për skuqe me Air fryer
5.
Doreza për kapjen e tenxhereve
6.
Gotën matëse
7.
Gota për mbedhjen e ujit
Porosit tani >>

Multicooker & Air fryer, 2ne 1