Makine qethese me vakum
Makinë Qethëse me vakum Wellneo
Mos u shqetëso nëse nuk mund të shkosh tek berberi apo parukierja. Makina e qethjes me vakum e fuqishme dhe inovative e përshtatshme për shkurtimin e flokëve, mustaqeve dhe mjekrës.
Me thithje të fuqishme vakumi i cili kap qimet dhe i fut në një dhomëz të vogël të integruar, për tju lehtësuar sa më shumë punë në pastrim. Brisqe çeliku dhe karboni për të prerë edhe flokët më të hollë.
Çmimi normal: 3,990 lekë
Oferta Club5: 3,590 Lekë
Më shumë >>
Revolucion në rutinën tuaj për kujdesin personal
Pastrimi i flokëve është një nga problemet më të mëdha pasi shkurtoni flokët në shtëpi. Sidoqoftë, me makinën e qethjes Wellneo, ju mund të shkurtoni flokët në mënyrë të përsosur pa krijuar një rrëmujë të madhe.
Vakumi i fuqishëm
siguron që flokët e prera të mblidhen në këtë hapësirë të vogël të pajisjes, në vend që të mbulojnë rrobat, lavamanin apo dyshemenë
Më shumë >>

Makine qethese me vakum
Mundësi të pafundme për shkurtim
Makina e qethjes me vakum Wellneo plotëson nevojat e mirëmbajtjes së çdo njeriu. Këtu, thjesht rregulloni kokën në gjatësinë tuaj të preferuar dhe gati.
Ju mund të zgjidhni një nga 10 opsionet e mundshme të gjatësisë së qimes – nga 1,5 në 16 mm, duke e bërë të përshtatshme për të dyja flokët e gjatë dhe të shkurtër. Mund ta përdorni në të gjitha llojet e mjekrave.
Më shumë >>

Makine qethese me vakum
Perfekte për përdorim të përditshëm
Mund të përdoret për:
Makine qethese me vakum
Mjekrrën dhe mustaqet

Makine qethese me vakum
Flokët

Makine qethese me vakum
Pjesët anësore

Makine qethese me vakum
Gjoksin

Makine qethese me vakum
Sqetullat

Makine qethese me vakum
Qafën
Porosit tani >>