MultiFresh
Blender me Vakum MultiFresh
Zbuloni
risinë më të fundit, përziersin me vakum që parandalon oksidimin, ju
jep më shumë vlera ushqyese si dhe shije dhe aromë më të mirë të
lëngjeve smoothi, koktejleve, supave, salcave të ndryshme e plot të
tjera .
Përzierësi ynë i ri me vakum MultiFresh, është e ardhmja e konservimit dhe mbrojtjes së ushqimeve për një kohë të gjatë!
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta Club5: 14,990 Lekë
Më shumë >>
Zbuloni se çfarë mund të pregatisni me Multifresh:
PREGATIT SUPËN
Supë e shijshme për 20 min.

PËRZJERËS ME VAKUM
Për smoothi kremoze

ME FUNKSION
VAKUMI
Për ruajten e ushqimeve

BLUAN
IMTESISHT
Kafen,
sheqerin
Më shumë >>
Seti MultiFresh përfshin:
1.
Bazën motorrike me fuqi 800W/25.000RPM
2.
Gota 1.200 ml për gatim
3.
Gota 700 ml me valvulën e vakumit
4.
Thika me 6 tehe punuar me titan dhe çelik të pandryshkshëm
5.
Gota 200 ml me thikën me 2 tehe
6.
Njësia e vakumit
7.
Tubi i vakumit
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta Club5: 14,990 Lekë
Porosit tani >>