Super Oferta
Gëzuar Pashkën me super oferta
Super Oferta Festive për Pashkën. Bëni blerje në javën e Pashkëve në produktet e preferuara me super ulje përgatitur enkas për ju!
Nxitoni sepse sasitë janë të limituara.
Zgjidh produktin e preferuar >>
Zgjidhni produktin e preferuar…

Tigan elektrik per krepa
Set kuzhine
3 në 1
-40%
5,990 Lekë
3,590 Lekë
Porosit tani >>

Set per pjekje
Set
për pjekje
-70%
11,990 Lekë
3,590 Lekë
Porosit tani >>

Shtrydhese Frutash
Shtrydhëse Frutash
Joy
-30%
19,990 Lekë
13,990 Lekë
Porosit tani >>

Grirese Mishi Joy
Grirëse Mishi
Joy
-20%
8,990 Lekë
7,190 Lekë
Porosit tani >>

tenxhere dhe tave 2ne1
Tenxhere dhe Tavë 2në1
-70%
3,990 Lekë
1,190 Lekë
Porosit tani >>

Tigan elektrik per krepa
Set lugë, pirunj, thika 24 copë
-40%
9,990 Lekë
3,990 Lekë
Porosit tani >>