Jastëk me zinxhir
Jastëk me zinxhir, i cili mund të përshtatet sipas preferencave tuaja. Ju mund të rregulloni lartësinë dhe fortësinë e jastëkut tuaj thjeshtë duke hequr ose shtuar mbushjen e tij. Me materiale shumë cilësore, ky jastëk mund të lahet edhe në lavatriçe me 60°C. Përmasa: 45cm x 65cm
Çmimi: 5,990 Lekë
Oferta: 2,990 Lekë
Më shumë >>

Jastek me zinxhir
Materiale cilësore të përzgjedhura me kujdes
Hipoalergjike
Me mikrofibra të avancuara Wellsleep®
Me zinxhir dhe ju mund të rregulloni sipas dëshirës tuaj lartësinë
Me fibra bamboo në pjesën e këllëfit
Airx system – ofron ajrosje maksimale
Lahet në lavatriçe me 60°C
Përmasa: 45cm x 65cm
Porosit tani >>

jastek me zinxhir
Zbuloni edhe Ofertat e tjera të mahnitshme të jastëkëve Dormeo…