Grirëse Elektrike – e thjeshtë, e shpejtë dhe efektive
Një nga rregullat bazë në kuzhinë është edhe parapregatitja e ingredienteve. Grirësja elektrike është ndihmësi perfekt për të filluar gatimin me kënaqësi. Tani mund të bëhet e juaja me 60% ulje.
Çmimi normal: 3,990 Lekë
Oferta: 1,590 Lekë
Më shumë >>