Albuji

Bëjini familjes suaj dhuratën e ujit të pijshëm të pastër me sistemin e filtrimit RO. Ky sistem është me pesë faza dhe përmison jo vetëm shijen, pastërinë por gjithashtu filtron mikroorganizmat dhe kimikatet.

“Vërtet shtëpia juaj e meriton ujin e pijshëm perfekt!”

Investoni sot në një zgjidhje afatgjatë për ujin e pijshëm me një sistem RO nga firma e mirënjohur Jetsun!

Sistemet e filtrimit Jetsun mund t’i gjeni vetëm në dyqanin e Albujit.
Ne nuk kemi shitës në teren dhe as lidhje me çmimet e tyre abuzive.

Albuji shpk
Adresa: Blloku Gintash, Laprake.

Ju mund të telefononi në Cel: 0682088232
ose të na shkruani në email-in tonë: [email protected]