Bëhuni gati për një extra fundjave uljesh në JYSK, nga 18 deri me 20 tetor!
Batanije dhe jastek dekorues, bli një dhe merr të dytin 50% më lirë.
Të gjitha mobiliet e brendshme bashkë me trendet e reja 20% ulje.
Përfitoni, na vizitoni këtë fundjave.

 

jysk