Ulje deri ne 70%
Zbuloni super ofertat në Top Shop…
Pista dhe makina Magic Tracks
Pista dhe makina Magic Tracks
-50%
3,690 Lekë
1,840 Lekë
Më shumë >>

Fshesa Victor Vac
Fshesa Victor Vac Rovus
-25%
15,990 Lekë
11,990 Lekë
Më shumë >>
Dormeo ju suprizon plot me oferta
Dyshek Fresh Prima
Dyshek
Fresh Prima
-20%
39,990 Lekë
31,990 Lekë
Më shumë >>

Dyshek Air+ Comfort
Dyshek
Air+ Comfort
-20%
54,990 Lekë
43,990 Lekë
Më shumë >>

Qese me vakum
Qese me vakum
Dormeo
-50%
2,990 Lekë
1,490 Lekë
Më shumë >>
Produkte kuzhine me super ulje

Nutribullet i kuq
Nutribullet
i kuq
-42%
11,990 Lekë
6,990 Lekë
Më shumë >>

Tenxhere me presion
Multicooker
PRO
-20%
14,990 Lekë
11,990 Lekë
Më shumë >>