Happy Hours – Sa më shpejt aq më shumë ulje!
Mëngjesi është ideal për të porositur – dhe kursimi gjithashtu! Vetëm 6-7-8 GUSHT, ju mund të blini dhe të kurseni shumë!
Porosit në 07-13h dhe merr 20% ULJE
Porosit në 13-17h dhe merr 15% ULJE
Porosit në 17-24h dhe merr 10% ULJE
Porosit tani >>
-20% ULJE të gjithë produktet!
Kliko dhe porosit tani – perfundo porosine brenda ores 13.00 dhe merrni menjëherë -20% në të gjithë produktet.
Ju iku ora 13.00? Nxitoni për -15% ose -10%
Ka kaluar ora 13h? Ju mund te perfitoni 15% ose 10% ulje në të gjithë produktet tona tani!
Porosit tani >>