Preresi Nicer Dicer Quick
Prerësi Nicer Dicer Quick
Me prerësin Delimano Brava Nicer Dicer, ju mund të prisni të gjitha frutat dhe perimet më shpejt dhe më thjeshtë se më parë. Teknologji për prerje të shpejtë dhe 5 thika të ndryshme për prerje në feta të holla, kubike dhe prerje në 6 pjesë.
Bli 1 dhe përfito 1 tjetër Dhuratë.
Çmimi: 4,990 Lekë
Më shumë >>