E Premtja e Zeze
E Premtja e Zeze
Super Oferta vetëm për 2 ditë deri në 70 %
Thonë qe Macja e zezë sjell ters por tek ne sjell oferta me Super Ulje deri në 70%.
Zbulo Më shumë > rreth kësaj oferte
Zbuloni super ofertat e këtyre 3 ditëve
E Premtja e Zeze
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
­
Strece Hot Shaper
­ ­ ­
Fshesa profesionale Shark
­ ­ ­
Instyler Tulip
­
­
Streçe për dobësim
­ ­ ­
Fshesa profesionale Shark
­ ­ ­
Masha Instyler Tulip
­
­
-30%
­ ­ ­
-44%
­ ­ ­
-30%
­
­
6.490 Lekë
­ ­ ­
17.990 Lekë
­ ­ ­
12.990 Lekë
­
­
4.490 Lekë
­ ­ ­
9.990 Lekë
­ ­ ­
9.100 Lekë
­
­ ­
­
Më shumë >
­ ­ ­
Më shumë >
­ ­ ­
Më shumë >
­
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
Vetëm 3 ditë gjeni uljet më poshtë
E Premtja e Zeze
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
­
Dyshek Aloe
­ ­ ­
Qese me vakum
­ ­ ­
Batanije dhe jastek
­
­
Dysheku Dormeo Aloe Vera
­ ­ ­
Qese me vakum
­ ­ ­
Batanije dhe jastëk Warm Hug
­
­
-20%
­ ­ ­
-20%
­ ­ ­
-50%
­
­
26.990 Lekë
­ ­ ­
1.990 Lekë
­ ­ ­
7.990 Lekë
­
­
21.590 Lekë
­ ­ ­
1.690 Lekë
­ ­ ­
3.990 Lekë
­
­ ­
­
Më shumë >
­ ­ ­
Më shumë >
­ ­ ­
Më shumë >
­
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
Produkte kuzhine me super ulje
E Premtja e Zeze
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
­
Nutribullet
­ ­ ­
Seti për grirje
­ ­ ­
Tenxhere me presion
­
­
Nutribullet i kuq
­ ­ ­
Seti për Grirje
­ ­ ­
Tenxhere me presion të ulët
­
­
-1.000 Lekë
­ ­ ­
-20%
­ ­ ­
-33%
­
­
11.990 Lekë
­ ­ ­
4.990 Lekë
­ ­ ­
14.990 Lekë
­
­
10,990 Lekë
­ ­ ­
3,990 Lekë
­ ­ ­
9.990 Lekë
­
­ ­
­
Më shumë >
­ ­ ­
Më shumë >
­ ­ ­
Më shumë >
­
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­