image

Eshtë koha për të zvogëluar rrezikun.

 

Në jetën e përditshme ne po i përdorim gjithnjë e më shumë telefonat celularë, tabletat dhe paisjet elektronike. Ne i përdorim ata për të shkëmbyer informacion, lundruar në Internet, komunikuar me miqt dhe partnerët e biznesit, apo i përdorim thjet për kënaqësi.

Por a e dini se çdo telefon celular apo paisje tablet lëshon rrezatim i cili është i dëmshëm për organizmin tonë?

Kur paisja është e ndezur, ajo krijon rreth vetes një fushë magnetike. Kjo fushë magnetike nuk është konstante në kohë dhe përban maksimume dhe minimume, WAVEEX ul nivelin e pikave maksimum te fushës manjetike deri në kufirin e pranueshëm për organizmin.

 

 

image

Në çip i vogël që bën diferencën

 

Waveex është një çip i vogël dhe i hollë që ngjitet në pjesën e pasme të telefonit apo tabletit. Ky është i vetmi çip në botë që e zgjeron mbrojtjen deri në nivelin e lejuar biologjik. Duke modifikuar në mënyrë pozitive fushat manjetike qe krijon paisja, ky çip ju mbron 100%.

 

 

image

Pa WAVEEX

E kuqe: Organizëm i irrituar

image

Me WAVEEX

Blu: Fushë normale magnetike

 

image
Vetëm 20 Euro ! Transporti Falas.

Mbroni shëndetin

image

 

Mbroni shëndetin për çdo ditë të javës, 24/24, sidomos për gratë shtatzëna, fëmijët dhe të rinjtë! Me një investim që kushton fare pak, vetëm 20 Euro.

 

 

image

I lehtë për tu montuar

Montimi i çipit WAVEEX mund të realizohet nga kushdo. Mjaton që të pastroni paraprakisht sipërfaqen e paisjes dhe ta ngjisni çipin në një pozicion sa më afër baterisë.

Në rast se ju e keni bërë zakon që celularin tuaj të mbuloni me një cipë mbrojtëse, mund ta bëni përsësi sepse çipi i montuar është aq i hollë sa nuk ju pengon fare.