Zgjidhje Profesionale

Per
Biznesin
Tuaj

Lexojeni ne Browser

Ne ofrojme
Me te miren
Përveç furnizimit të printerave, fotokopjeve, paisjeve dixhitale kompania Art Copy ka përparësi ofrimin e shërbimit për mirëmbajtjen e tyre si dhe asistencën teknike në kohe reale për çdo problem që mund t’ju lindi gjatë ushtrimit të veprimtarisë së suaj operative.
Furnizim
Mirembajtje
Asistence
Kush jemi
Objekt i biznesit tonë është dhënia me qera, shitja e printerave, fotokopjeve të rinj dhe të përdorur, bojrave për printera si dhe ofrimi i shërbimit për mirëmbajtjen dhe riparimin e tyre.

Shoqëria “ART COPY” Sh.pk ka bashkëpunim me kompanine Ajruli Kopieresysteme GmbH e cila ka eksperincë 20 vjeçare në tregun Gjerman në furnizimin me printera, fotokopje të reja te dhe përdorura duke i ofruar zgjidhje efiçente bizneseve të vogla, te mesme dhe të mëdha.

Për të plotësuar më mirë misionin dhe detyrën tonë, ne diskutojmë problemet dhe dëgjojmë klientët tanë, njëherazi bëjmë rekomandimet e sugjerimet përkatëse për zgjidhje reale dhe efektive të problemeve. Stafi ynë është gjithmonë i gatshëm dhe i aftë për të realizuar detyrat si dhe të për ushtruar përgjegjësitë me ndershmëri, etikë dhe seriozitet.

Keni interes per ne ?
Njihuni me produktet
Ne kemi
Produkte te mira
Canon IR 1022A
Printer-Fotokopje -Scaner Bardh e Zi ,A4, Duplex, 22 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 8000 Printime per Toner
300 €
Canon IR 3225N
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax Bardh e Zi, A3/A4/A5, Duplex, 25 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 2100 Printime per Toner
1440 €
Canon CLC 4040
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax Color, A3/A4/A5, Duplex, 40 PPM, Rezolucioni 2400 Dpi, 27000 Black-36000 Color Printime per Toner
1800 €
Canon IR 1133
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax, Bardh e Zi, A4, Duplex, 33 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 6000 Printime per Toner
360 €
Canon IRC 3580i
Printer-Fotokopje-Scaner-Fax, Color, A3/A4/A5, Duplex, 35 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 26000 Black-14000 Color Printime per Toner
1440 €
Canon IRAC 5030i
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax Color, A3/A4A5, Duplex, 30 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 36000 Black-26000 Color Printime per Toner
3360 €
Canon MF 5940 dn
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax Bardh e Zi, A4, 33 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 6400 Printime per Toner
300 €
Canon IRC 5185i
Printer-Fotokopje -Scaner-FAx Color, A3/A4/A5, Duplex, 51 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 26000 Black – 30000 Color Printime per Toner
1800 €
Canon IR 7095
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax, Bardh e Zi, A3/A4/A5, Duplex, 95 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 47000 Printime per Toner
5400 €
Canon IR 3025 N
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax Bardh e Zi, A3/A4/A5, Duplex, 25 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 2100 Printime per Toner
1320 €
Canon IR 3235 N
Printer-Fotokopje -Scaner-Fax Bardh e Zi, A3/A4/A5, Duplex, 35 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 2100 Printime per Toner
1560 €
Canon IRC 2380 i
Printer-Fotokopje-Scaner-Fax, Color, A3/A4/A5, Duplex, 25 PPM, Rezolucioni 1200 Dpi, 26000 Black-14000 Color Printime per Toner
1440 €
Ju nevojitet nje paisje per pak kohe ?
– Mund ta merrni edhe me qera
Na kontaktoni !
Ne do ju sugjerojme zgjidhjen me te mire.
Kontakte
Email: [email protected]
WebSite: www.artcopy.org
Tel: 069 400 50 10
068 40 05 002
Rruga Gjergj Legisi
Blloku Gintash pranë Raiffaisen Bank
Pallati 11, Dyqani 17 , Kati 1