IdealPlast
Foto Kryesore
Produktet kryesore
DRITARE
Nëse ndërtoni një shtëpi të re për vete ose dëshironi ta meremetoni dhe ta bëni më komode, është e rëndësishme, ndër të tjera, të kini kujdes për dritaret dhe dyert të cilat e mbrojnë shtëpinë tuaj nga të gjitha kush- tet atmosferike. Dritaret dhe dyert janë elemente të rëndësishme të cilat ndikojnë si në bukurinë e fasadës ashtu si dhe në bukurinë e brendshme të shtëpisë tuaj.
Lexoni më shumë
DYER
Dritaret dhe dyert nga profili VEKA prodhohen në forma dhe madhësi të ndryshme, në mënyrë të tillë që të jetë e mundur të prodhohet çdo formë e dritareve: kënddrejtë, trekëndëshe, harkore, ovale ose e rrumbullakët, të cilat janë veçanërisht të rëndësishme kur meremetohen ndërtesa të vjetra dhe kur është me rëndësi që fasada të mbetet vizualisht e pandryshuar.
Lexoni më shumë
Roleta Veneciane
Dëshironi që shtëpia juaj të duket e bukur dhe elegante, dëshironi që dielli përvëlues të mos depertojë në dhomat e juaja, atëherë zgjedhni roletat më të bukura dhe më cilësore të kompanisë sonë me një staf shumë cilësor…
Lexoni më shumë
Si një kompani moderne, ne duam që të ju furnizojmë më të gjitha informatat në lidhje me aktivitetin dhe produktet tona.Produktet të cilat i ofron kompania jonë janë: dyert dhe dritaret.
Kompania është themeluar në vitin 2000, vitet tona të përvojës na kanë dërguar drejt suksesit në këtë industri.
Ne ju ofrojmë cilësi të lartë të produkteve tona dhe shërbim të shkelqyer për klientët tanë.
Për më teper, ne vetë prodhojmë dyer dhe dritare me cmime të arsyeshme gjithashtu ju garantojmë cilësi të lartë në produktet tona.
Fabrika jonë gjindet në Shkozet Durres, Lagija 14 Rr. Ali Pash Tepelena
Ju lutem na tregoni se cilat janë nevojat dhe pyetjet tuaja, ne me kënaqësi do ju këshillojmë!
KAMER IDEAL PLAST S.H.P.K
Lagija 14, Rruga Ali Pash Tepelena, Shkozet, Durres | +355 69 60 45 762 | www.dritare.al
Harta