Uji i rubinetes
Pro
 • Ka kosto të ulet.
 • Eshte uje i rrjedhshem.
 • Eshte komod, mjafton te hapesh rubineten sa here deshiron.
 • I nenshtrohet kontrolleve te shpeshta dhe te hollesishme.
 • Normat e ligjit jane me te rrepta.
 • Eshte ekologjik: nuk ka nevoje per shishe dhe transport me kamion qe ndosin mjedisin.
 • Ka plane se ujesjellesit ne te ardhmen do te perdorin desinfektimin me rreze Ultra Vjollce (UV), te cilat nuk lene asnje gjurme kimike dhe organo-leptike.
Kunder
 • Ndonjehere, shija, aroma dhe ngjyra jane te pakendshme.
 • Perdoret si desinfektues klori, per te cilin eshte e provuar shkencerisht se eshte i demshem per shendetin e njeriut.
 • Shpesh vjen ne shtepite tona permes linjave te vjetra, te shpuara dhe te ndryshkura.
 • Jo cdo qytet dhe fshat ka impiant pastrimi te ujit.
 • Jane te paket ato ujesjelles qe garantojne sasi te nitritateve me pak se 10 mg/liter.
Uji i ambalazhuar (mineral)
Pro
 • Disa prej tyre kane cilesi shume te mire, vijne prej burimesh nga lartesi te medha dhe me shkalle ndotjeje afer zeros.
 • Egzistojne edhe disa prodhime me veti kuruese, te destinuara per dieta apo gjendje te caktuar te shendetit.
 • Disa prej tyre jene te gazuar.
 • Uji i ambalazhuar me shishe qelqi eshte me i mire dhe do te ishte edhe me mire sikur ambalazhi te ishte i rikthyeshem.
 • Flitet se ka plane per te perdorur ambalazh plastik te bio-degradueshem.
Kunder
 • Kushton qindrafish me shtrenjt se uji i ujesjellesit..
 • Eshte “i ndenjur”. Mund te jete ambalazhuar shume muaj para se te konsumohet.
 • Nuk eshte komod dhe transportohet me veshtiresi. Ata qe bejne pazarin e dine me mire.
 • Sipas ligjit, analizat kimiko-bakteriologjike mund te behen edhe nje here ne disa vjet.
 • Shpesh here ai eshte i falsifikuar.
 • Ambalazhi i tij demton mjedisin.
Uji i pastruar me impiante shtepiake
Pro
 • Te gjitha “PRO”-te si tek uji i rubinetes.
 • Ka dy lloje paisjesh: me mikrofiltrim dhe me osmoze te dyfishte.
 • Uji i mikrofiltruar eshte i paster nga klori dhe derivatet e tij, ndryshku, turbullia dhe kriperat minerale qe jane te panatyrshme per ujin.
 • Ndersa uji i trajtuar me osmoze te dyfishte, ne varesi te aparatit, mund te jete krejt i ngjashem me ujin e distiluar.
 • Uji i filtruar nuk perdoret vetem per te pire, por edhe per te gatuar.
 • Egzistojne paisje mjaft estetike, te instaluara vecmash ose per te gjithe sistemin e furzimit me uje te shtepise.
Kunder
 • Ka kosto fillestare te instalimit.
 • Disa sisteme me cmime te ulta mund ta varferojne perberjen e ujit duke menjanuar disa elemente te dobishme.
ALBUJI
Ne Shqiperi, ne te Albuji-t jemi te vetmit qe ofrojme zgjidhjet me te avancuara per pastimin e ujit per nevoja familjare, industriale dhe komerciale. Zgjidhjet qe ju ofrojme kane cmimin me te mire dhe sherbimin me te specializuar.Sot, me shume se kurre ju keni nevoje per uje te cilesise se larte dhe sisteme te garantuara pastrimi. Kompania qe qendron pas tyre e ka emrin Albuji. Sistemet tona te filtrimit me osmoze te dyfishte jane te pakonkurueshme.
Albuji disponon sisteme standarde por edhe te personalizuara qe mund te montohen shpejt dhe mirembahen lehte. Zgjidhet tona variojne qe nga nevojat e thjeshta per pastimin e ujit te nje rubinete te vetme, ne pastrimin e ujit te te gjithe shtepise apo per nevoja komerciale dhe industriale.
Na telefononi dhe do te bindeni se ne jemi me te miret ne biznesin e pastrimit te ujit dhe se specialistet tane jane me te kualifikuarit ne inxhinierine e osmozes se dyfishte apo sistemeve te tjera te pastrimit te ujit.
Albuji shpk
Rruga Dritan Hoxha, Blloku i pallateve Gintash, TiraneTel: 0682088232 | 0665867474 | 0694722963
web: www.albuji.com