NE OFROJME  PUNIME HEKURI, PORTA DHE DHE KANGJELLA, ELEKTROMOTORRA PER AUTOMATIZIMIN E TYRE.
SPECIALITETI JONE:
PORTAT ME RRESHQITJE PA SHINE – AUTOPORTANTE
Ju mund te keni nevoje qe te lejoni shfaqjen e fotove per te pare permbajtjen e metejshme.
Adresa: Autostrada Tirene-Durres, km 7 (perballe Albtelecom)
Tel: 068 60 37 215 | [email protected] | www.altimex.al