OFERTE SPECIALE

Sistem Alarmi VSTAR Profesional

Paneli qendror në largësi të tastierës së konfigurimit rrit sigurinë ndaj ndërhyrjeve.

Foto Kryesore

Paketa e shërbimit përfshin:

  • Planifikimin dhe Instalimin e sistemit të alarmit falas
  • Monitorimin dhe Survejimin 24 orë nga qendra jonë e monitorimeve
  • Sistem sigurie me komunikim brenda 2 sekondave
  • Stabilitet dhe durueshmëri 365 ditë të vitit dhe vlerë 350 Euro -falas
  • Kontroll dhe patrullim periodik nga stafi i sigurisë
  • Kontratë monitorimi dhe dëmshpërblimi
Oferta

Na kontaktoni:

Adresa: Rruga “Ali Riza Kolonja”,
pas pallatit Asllan Rusi
Cel: 0684852222 | 0672629999
www.klaronsecurity.com | [email protected]

KLARON SECURITY
Siguri Fizike | Sisteme Alarmi | Sisteme monitorimi me kamera

KLARON SECURITY ESHTE NJE SHOQERI E RUAJTJES DHE E SIGURIS FIZIKE.

Shoqeria KLARON ka nje periudhe afatgjate qe operon ne kete segment tregu, por gjithashtu ka dhe nje sukses ne punen dhe sigurine qe ajo ofron. Tek ne klientet gjejne siguri, mbeshtetje, dhe cmime te arsyeshme.

KALARON SECURITY ka per moto: SIGURIMI JUAJ ESHTE DETYRA JONE

Ne saje te zhvillimit te teknologjise, sistemi i kontrollit me ane te kamerave dixhitale eshte bere nje nga mjetet me te vyera te mbrojtjes, sigurise dhe administrimit ne ditet e sotme. Sistemi i survejimit me kamera eshte funksional ne objekte dhe ambjente te ndryshme si: spitale, universitete, fabrika, qendra tregtare, hotele, banesa, aeroporte, zyra, dyqane, parqe, shtepi etj, me qellim identifikimin e incidenteve, vezhgimin e zonave me rrezik dhe mbrojtjen e tyre.

Permes bashkepunimit tone te suksesshem ne vite me markat me te mira te prodhuesve, ofrojme produktet me te mira dhe me profesionale ne treg te testuara dhe te certifikuara CE.

– Shoqeria Klaron Security ju ofron sigurine e biznesit tuaj nepermjet sistemeve te alarmit,   zjarrit, monitorimin me kamera 24 ore dhe ruajtjes me roje kundrejt nje cmimi te   arsyeshem dhe teper konkurrues me tregun.

– Ne ju demshperblejme ne rast vjedhje apo demtimi te biznesit tuaj.

– Pra le t’i japim doren njeri-tjetrit ne rrugen e suksesit te investimit tone.

Neshat NDREU

ADMINISTRATOR