Oferta per Festen e Gruas
Sandalet Verore 2018 me dizajn më të ri!
Shijoni rehatinë e sandaleve të reja Walkmaxx Pure 3.0 me të gjitha karakteristikat e linjës pure, antibakteriale dhe me shollë të harkuar, me dizajn të përmirësuar dhe materiale të cilat do t’ju japin më shumë rehati në çdo hap që hidhni.
Çmimi i rregullt: 6.990 Lekë
Oferta: 3.490 Lekë
Më shumë >>