Topshop Albania
3 ditët e fundit me super Oferta!
Produktet të cilat i keni parë në TELEVIZOR tani janë me super ulje!
Porosit në faqen e internetit Topshop dhe mund të përfitoni nga uljet e muajit Maj!
20-77% ULJE
në mbi 100 produkte
Nxitoni, oferta përfundon më 24.05.2015
Kliko për më shumë…
10 Vjet Dormeo
Produktet që keni parë ne televizion këto ditë janë me ulje!
Tenxhere me presion
Shtrydhese
Strece për dobësim
Tenxheret inovative
Shtrydhëse Frutash
Strecet Hot Shaper
Oferta: 9,990 Lekë
Oferta: 15,990 Lekë
Oferta: 5,190 Lekë
Çmimi normal: 14.990 Lekë
Çmimi normal: 19.990 Lekë
Çmimi normal: 6,490 Lekë
Kliko për më shumë »
Kliko për më shumë »
Kliko për më shumë »
Tasa të vegjël 3 copë
Set për fëmijë
Set për fëmijë 3 copë
Filxhan çaji 3 copë
Set për fëmijë 4 copë
Set për fëmijë 3 copë
Oferta: 690 Lekë
Oferta: 990 Lekë
Oferta: 990 Lekë
Çmimi normal: 2.990 Lekë
Çmimi normal: 2.990 Lekë
Çmimi normal: 2.990 Lekë
Kliko për më shumë »
Kliko për më shumë »
Kliko për më shumë »
Fshesa shark
Slim N Lift Caresse
Walkmaxx Sandale
Fshesa thithëse Shark
U-Slender
Pipa me kripë
Oferta: 24.990 Lekë
Oferta: 4.990 Lekë
Oferta: 3.490 Lekë
Çmimi normal: 34.990 Lekë
Vlera e dhuratës: 980 Lekë
Vlera e dhuratës:: 1.490 Lekë
Kliko për më shumë »
Kliko për më shumë »
Kliko për më shumë »
Facebook Për pyetje rreth produkteve tona mund të telefononi në numrin: 04 451 44 21 dhe operatorët tanë do ju informojnë rreth ofertave të momentit.
Facebook Bashkohu me ne në faqen tone Facebook Top Shop, për të ndjekur ofertat, këshillat, uljet dhe lojrat tona. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tona.

Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë
Rajonale të Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tirane, Albania.