Lajme dhe ngjarje

01 Janar 2012

Nga sot e tutje, të gjitha fushatat tona publikohen automatikisht edhe në rrjetet sociale Facebook, Twitter dhe LinkedIn. Kjo siguron një audiencë më të gjerë, indeksim të mesazhit tuaj nga motorët e kërkimit dhe plot avantazhe të tjera.  >>>

 

11 Nëntor 2009

Posta Juaj mbërriti në kufirin e 50 milion emaile të shpërndara. Fatmirësisht kjo përkoi me një mesazh për dhurimin e gjakut që u shpërnda falas për llogari të xhamisë "Dine Hoxha" Tiranë.  >>>

 

19 Shkurt 2008

Posta Juaj brenda 24 orëve ngriti në votim më shumë se 150 mijë shqiptarë në një sontazh online të gazetës "Corriere della Sera" për Pavarësinë e Kosovës. Kjo është krenaria jonë.  >>>

 

20 Shtator 2007

Kjo është data kur shërbimi Posta Juaj u bë i disponueshëm pë publikun. Klienti i parë ishte Agjencia e Lajmeve ALN.  >>>

01 Janar 2012
Publikim automatik në rrjetet sociale.

Nga sot e tutje, të gjitha fushatat tona publikohen automatikisht edhe në rrjetet sociale Facebook, Twitter dhe LinkedIn. Kjo siguron një audiencë më të gjerë, indeksim të mesazhit tuaj nga motorët e kërkimit dhe plot avantazhe të tjera.

Newsletter-at e shpërndara prej nesh publikohen automatikisht edhe në:

 

 

11 Nëntor 2009
Posta Juaj mbërriti në kufirin e 50 milion emaile të shpërndara.

Më 11 nëntor 2009 "Posta Juaj" mbërriti në kufirin e 50 milion emaile të shpërndara. Fatmirësisht kjo përkoi me një mesazh për dhurimin e gjakut që u shpërnda falas për llogari të xhamisë "Dine Hoxha".

 

19 Shkurt 2008
150 mijë shqiptarë në 24 orë

Gazeta italiane "Corriere della Sera" në një sondazh online për Pavaresinë e Kosovës shtron pyetjen në se Organizata e Kombeve të Bashkuara duhet te njohë këtë Pavarësi.

Rezultatet e para të sondazhit nuk ishin aspak inkurajuese. "Posta Juaj" dërgoi një email njoftues dhe thirrës tek e gjithë lista e adresave të saj. Pas kësaj shqiptarët arritën që brenda 24 orëve ta përmbysnin në mënyrë spektakolare rezultatin e atij sondazhi.

Rezultati 19 shkurt

19 shkurt 2008 -Rezultati i votimit para njoftimit tonë

 

Rezultati 20 shkurt

20 shkurt 2008 -Rezultati i votimit pas njoftimit tonë

Ky sondazh eshte akoma online dhe ju i keni të gjitha mundësitë për të votuar në favor të kësaj njohjeje. (Votoni edhe ju)

Kjo ngjarje ka pasur komentet e veta.

 

20 Shtator 2007
"Posta Juaj" bëhet e disponueshme për publikun

Pas një periudhe disa mujore testimesh, më 20 shtator 2007, "Posta Juaj" realizoi shpërndarjen e parë për llogari të një klienti.

Klienti ynë i parë është Agjencia e Lajmeve ALN të cilën gjejmë rastin ta falenderojmë për këmbën e mbarë.

Në atë datë ne shpërndamë një email të thjeshtë i cili kishte formën:

Agjensia e lajmeve: www.lajme.net mbushi 5 vjet aktivitet.

Me kete rast, redaksia i uron te gjithe lexuesit e saj dhe
ashtu si deri me sot mirepret sugjerimet e tyre.

Redaksia e lajme.net
Tirane
20 shtator 2007