Listat

Regjistrimi dhe Çregjistrimi

Ne e shikojme me shume seriozitet privatesine e te gjithe atyre qe u dergojme emaile promocionale.

Duke ju falenderuar per mirekuptimin apo kerkuar ndjese per cdo bezdi te shkaktuar, ju mund te perdorni formularet e meposhtem per te regjistruar ose hequr adresen tuaj nga lista jone e shperndarjes.

 

Formulari i Çregjistrimit

*  Adresa juaj email:

Ç'regjistrohu

 

Formulari i Regjistrimit

*  Adresa juaj email:
    Emri:
    Mbiemri:
*  Shkruani kodin:

Regjistrohu
 

Listat tona

Nuk ka rëndësi madhësia e listës por cilësia e saj. Ne kemi gjetur një raport të shkëlqyer ndërmjet numrit të adresave në përdorim, kostos së shërbimit dhe rikthimit të investimit.

 

Databaza jonë përmban një listë me 100 mijë adresa emaili përdoruesish shqiptar. Ato janë adresa biznesesh, institucionesh apo adresa personale. Ne bëjmë kujdes që lista të pastrohet herë pas here nga adresat që bëhen të pavlefshme apo nga ata që kërkojnë të çregjistrohen.

Në lidhje me përbërjen e listave ne kemi kemi kryer studimet përkatëse, rezultatet e të cilave në mënyrë grafike janë të paraqitura më poshtë:

Ndarja e përgjithshme

img

 

Ndarja sipas shtetit

img

 

Ndarja sipas moshës

img

 

Ndarja sipas gjinisë

img