SHERBIMI

Ku mund të besoni

"Posta Juaj" është shërbim profesional dhe serioz
me anën e të cilit ju mund të dergoni në mënyrë të besuar
newsletter-a tek klientët tuaj dhe mijëra blerës potencialë.

Zgjerojeni biznesin tuaj!

Ne jemi profesionistë,

Absolutisht të vetmit ...

100% të besuar

dhe mjeshtra të kësaj pune.

Me ne mund të fitoni çdo sfidë !

Shërbim i pakonkurueshëm !

8 vite përvojë

320+ Klientë

1800+ Fushata të realizuara

200.000.000+ emaile te shpërndarë

???

Praktikisht, pa konkurrentë seriozë...

Kreu 2018-04-18T22:33:29+00:00

Posta Juaj është një shërbim që ofron Email Marketing

Me më shumë se

320+ klientë besnikë dhe
1800+ fushata publicitare,
Posta Juaj
është shërbimi më profesional dhe i besuar për të kryer Email Marketing.

foto-kryesore2

 

Shërbim profesional & korrekt:
Ju e doni këtë gjë,
ne jua garantojmë.

Prioriteti ynë #1 është cilësia.

100% e klientëve që kemi pyetur konfirmojnë se cilësia e shërbimit tonë është më e mira në treg. Ne bëjmë maksimumin që performanca e fushatave publicitare të jetë maksimale, sepse e dimë mjaft mirë se suksesi juaj është edhe suksesi ynë.

Më shumë se 320 Klientë të kënaqur deri më sot nuk mund të jenë gabim.

Shikoni Profilin tonë
siguria3
0
Vite përvojë
0+
Klientë të kënaqur
0+
Fushata të realizuara
0+mln
Emaile të shpërndara

Ne jemi këtu për t’ju shërbyer çdo ditë të javës dhe 24×24

 • Ne mund ta shpërndajmë newsletter-in tuaj në 100 mijë (por edhe më shumë) adresa email përdoruesish shqiptar.
 • Ne mund t’ju ndihmojmë (falas) në krijimin e newsletter-it.
 • Ne ju vemë në dispozicion teknikat dhe praktikat më të mira ne Email marketing.
 • Shpërndarje në listë me higjenë të lartë (99.9% adresa aktive)
 • Lista të pastra nga personat që kanë bërë Unsubscribe
 • Version të fundit software dhe servera me reputacion shumë të lartë.
Adresa në Tiranë 80%
Pastërtia e listës 99.5%

Paketa Standarde

100
 • Shpërndarje në 100 mijë adresa
 • Raportim i plotë
 • Mundësi prapa-pagimi

 

Bëjeni biznesin tuaj të dukshëm !

Promocion masiv tek njerëzit e duhur !

Kjo funksionon !

Brenda pak minutash ne mund t’ju lidhim me mijëra konsumatore potencialë.

Me kapacitetet profesionale dhe teknike, “Posta Juaj”
është shërbimi më i besuar në tregun shqiptar.

Tipare të pabesueshme: Nuk e keni imagjinuar!

Posta Juaj ju ofron më të mirën e mundshme. Tipare unike dhe profesionale të krijuara posaçërisht për fushata dinjitoze dhe me efektivitet të lartë. Ne e dimë mjaft mirë se çfarë keni ju në mendje dhe jemi të gatshëm t’jua ofrojmë atë në çdo kohë.

Posta Juaj

Modele profesionale

Posta Juaj mund t’ju verë në dispozicion modele të gatshme dhe mjaft profesionale në versionin HTML të cilat i përshtaten biznesit tuaj. Modelet tona përmbajnë tekst dhe foto.
Posta Juaj

Modele elastike

Ky është standardi më i lartë për krijimin e një newsletter-i. Emailet tona përshtaten automatikisht në çdo paisje duke siguruar një afishim korekt dhe të këndshëm sipas rastit.
Avada Admin

Raportim i plotë

Ne ju vemë në dispozicion një raportim të plotë dhe transparent për numrin e emaileve të shpërndarë me sukses, numrin e emaileve të lexuar dhe numrin e klikimeve.
Posta Juaj

Reputacion i lartë

Mbarëvajtja e Email Campaign varet nga reputacioni i serverave. Siç mund ta shikoni, serverat që ne përdorim kanë reputacion Excelent.
Posta Juaj

Zbatim i ligjit anti-spam

Në Shqipëri nuk ka një ligj të tillë. Sidoqoftë ne zbatojmë praktikat më të mira botërore duke vendosur një link çregjistrimi tek çdo email që shpërndajmë.
Posta Juaj

Audiencë e shumëfishtë

Emailet që shpërndajmë ne publikohet automatikisht dhe në kohë reale në rrjetet sociale Facebook, Twitter dhe LinkedIn. Kjo gjë siguron një audiencë shtesë.
Posta Juaj

Prani e përhershme

Newsletter-i juaj do të jetë pëgjithmonë në Arkivën tonë,  do të publikohet falas në infinit.al dhe do të indeksohet nga Google dhe motorët e tjerë të kërkimit.
Posta Juaj

Komunikim i drejtpërdrejtë

Mbasi emailet shpërndahen prej nesh, klientët potencialë do të komunikojnë drejtpërdrejt me ju në adresën tuaj të emailit. Çdo “Reply” mbërrin tek ju pa ndërmjetësimin tonë.
Posta Juaj

Biznes i ndershëm

Për klientët që janë rezident në Tiranë ofrohet mundësia e prapa-pagimit. Ata do të paguajnë mbasi të jetë provuar se puna është kryer në mënyrë të plotë dhe të saktë.

Nuk përfundon me kaq, ka edhe më shumë!

 • Mundësi anketimi

 • Email-e të personalizuara

 • Dërgimi i attach-eve

 • Përdorimi i modeleve tuaja

 • Foto “të ngjitura”

 • Dërgim i një email-i të dytë tek kush e ka lexuar email-in e parë

 • Dërgim i një email-i të dytë tek kush ka klikuar një link të caktuar

 • Zgjedhja e kohës së shpërndarjes

 • Dërgoja një miku

 • Listë përjashtuese

 • Arkivë RSS për newsletter-at

 • Listë e pastruar automatikisht

 • Listë pa adresa refuzuese

[/fusion_builder_column/]

Shpërndarjet tona të fundit

[/fusion_builder_column/]

Disa nga klientët tanë

[/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner]
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background